John Legend Live at the house of blues Zobrazit v plné velikosti

John Legend Live at the house of blues

1 Blu Ray

Více informací

1 produkt je na skladě

Upozornění: poslední kus skladem!

190,00 Kč

1.     Let's Get Lifted Again/ Intro          
2.     Let's Get Lifted          
3.     Alright          
4.     She Don't Have To Know          
5.     Number One featuring Kanye west          
6.     Let's Do It Again          
7.     Live It Up          
8.     Medley; Encore\ Never Let Me Down\ This Way\ You Don't Know My Name          
9.     Selfish          
10.     I Can Change          
11.     Used To Love U          
12.     Again          
13.     Ordinary People          
14.     So High          
15.     Stay With You          
16.     Refuge (When It's Cold Outside)          
17.     So High          
18.     The Making Of "So High"          
19.     So High          
20.     Again          
21.     Ordinary People